28
Eylül
2024
Cumartesi
SİYASET

Anavatan yeniden yapılanıyor

Anavatan Partisi Adana İl Başkanı Necati Erdem, Anavatan Partisi'nin yarınların Türkiyesi için sorumluluk duygusu taşıyan ve bu duyguyla yılmadan çalışacak bir parti olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde Anavatan Partisi Genel Merkezi tarafından "Yeniden Yapılanma" süreci doğrultusunda il ve merkez ilçe başkanları değiştirilen Adana'da yeni yönetim kurulu isimleri belirlendi. Adana Seyhan Oteli'nde düzenlenen basın toplantısıyla yeni yönetim kurulu listesi tanıtıldı.

İl Başkanı Necati Erdem, parti olarak "Açık yürekli siyaset" sloganıyla çalışacaklarını belirterek, "Anavatan Partisi olarak akla dayalı, çağdaş, demokrat, ülkemizin ve halkımızın ihtiyaçlarına ve değerlerine saygılı, sahip çıkan bir anlayışla çalışacağız. Anavatan Partisi, yarınların Türkiyesi için sorumluluk duygusu taşıyan ve bu duyguyla yılmadan çalışacak bir partidir. Ülkemizi birlik, bütünlük içinde yüceltebilmek, hepimizin sorumluluğudur. Bu sorumluluk duygusunu taşıyan sağduyulu halkımızı partiye destek olmaya çağırırken, yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dilerim" dedi.

Erdem, konuşmasının ardından önceki dönem İl Başkanı Namık Akay'a hizmetlerinden dolayı birde teşekkür plaketi verdi. Adana İl Yönetimi Kurulu şu isimlerden oluştu: 2. Başkan Süleyman Girmen, Sekreter Nuri İzci, Muhasip Fırat Karalı, Turgut Sayman, Abdullah Zorlu, Ali Rıza Üçdağ, Altar Tatlıdil, Aydın Şendağ, Basri Aydın, Cengiz Polat, Hamiyet Özsırkıntı, İbrahim Akyürek, Kenan Bozdoğan, Mazlum Gedik, Melek Kurt, Muhittin Göndermez, Necati Ortatepe, Nevzat Toplukafa, Özden Gülmen, Şadi Esirgen, Yakup Şahin, Yaşar Yenice, Zekeriya Akmeşe ve Zuhal Üstok.
Öte yandan, İlker Gezerşen'in in başkanlığa getirildiği merkez Seyhan İlçe Yönetim Kurulu'nda da şu isimler yer alıyor:

2. Başkan Bünyamin Yüksekbaş, 2. Başkan Yaşar Özkan, 2. Başkan Selçuk Altunsüzen, 2. Başkan Mehmet Güldür, Sekreter Zafer Asker, Muhasip M. Murat Yalçın, Abdulselam Erdoğan, Adnan Özdoğru, Ali Kavak, Atilla İşlek, Cahit İncefikir, Ercüment Dalyan, Ertunç Dilmaç, Gülay Özdil, Halil Uçak, Hamdi Soydan, Hasan Bıldırcın, Hatice Özmüş, Hüseyin Öztanrıöver, M. Can Mengüç, Meryem Yüksek, Murat Akbay, Müren Parsak, Necip Yıldırım, Orhan Arıcı, Özcan Bozdoğan, Tamer Hiçyakmazel, Turgay Yol, Tülin Zambak ve Ümmü Yalçın.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2005 Perşembe 16:15:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?