19
Eylül
2024
Perşembe
MANAVGAT - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Papillon Muna

Şehir yaşamının itişme ve koşuşmasından uzak, denizin saf renkleri, yeşil golf alanları, çam ağaçlarının taçları, güneşli kum ve Toros dağlarının koyu silueti barış dolu bir mozaik içinde Akdeniz sahilinde birleşir.
Bu doğal güzellikle içi içe Papillon Muna Hotel 1992'de açılışından beri aile tatilleriniz için ideal bir yerin resmini tamamlamak üzere, sıcak Akdeniz'in olağanüstü kumlu sahilinde hizmete özel bir kişisel dokunuşla mükemmel bir ahenk getirir.

Geniş ve konforlu 294 standart odamızın ( 120 otel odası, 174 bungalow standart oda), hepsi otelin ana binasında ve 6 bungalowda bulunmaktadır. Ana binadaki standart otel odaları zemini halı kaplı, büyük bir banyosu olan, içinde çift kişilik,bir tek kişilik yatak ve bir çek yat bulunan 27 – 29 m² lik odadır. Her standart odanın balkonu vardır. Standart odalarımızın çoğunluğu bahçe manzaralıdır.
Maksimum konaklama 2 yetişkin, 2 çocuk içindir. ( Çek yat ekstra yatağa dönüştürülebilmektedir). Her standart odada; bireysel kontrollü merkezi klima, direkt telefon hattı, içeceklerle dolu özel minibar, elektronik kasa, uydu antenli televizyon ve saç kurutma makinesi hizmetinizdedir.
Engelli konuklarımız için giriş katına yerleştirilmiş, banyo kapısı genişletilmiş ve ekstra ekipmanı olan 3 odamız mevcuttur.

İlgili Kişi :
Adres1 :Bingeşik Mevkii , Kumköy - Side - Manavgat / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 242 753 34 46
Faks :+90 242 753 13 59
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.