16
Eylül
2024
Pazertesi
HATAY

Bulgurcu yeni yönetimi tanıttı

DYP Hatay İl Başkanlığı’na getirilen Yahya Bulgurcu, yönetim kurulunu belirledi. Bulgurcu, yaptığı teşekkür konuşmasının ardından 28 kişilik yeni yönetim kurulunu tek tek tanıttı.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla yeni yönetimi kamuoyuna tanıtan Bulgurcu, burada yaptığı konuşmada, DYP’nin Hatay’da yeniden yapılanma sürecine girdiğini belirterek, "Benim tarafımdan oluşturulan yeni yönetim listesi, genel merkez tarafından da onay aldı. Bu listeyi oluştururken kimsenin etkisinde kalmadım. Bu listenin siyasi sorumluluğu bana aittir. Partimizin geleceğini ve seçimleri düşünerek bu listeyi hazırladım. Hazırlamış olduğum bu liste, iktidara namzet bir partinin oluşumunu gösteriyor. Çünkü liste, daha önce çeşitli partilerde görev yapmış ve şu anda bizim saflarımıza katılmış isimlerden oluşuyor. İnşallah bu arkadaşlarla birlikte DYP’yi iktidara taşıyacağız" dedi.

ANAP’tan istifa ederek DYP’ye geçen İskenderun Belediye Başkanı Mete Aslan’ın da partiye güç kattığını belirten Bulgurcu, "İnanıyorum ki partimiz, Mete Aslan ile güç kazanacak ve her zaman için üst seviyelerde bulunacak" diye konuştu.

Bulgurcu, konuşmasının ardından 28 kişilik yeni yönetim kurulunu tek tek tanıttı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2005 Salı 17:16:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?