8
Eylül
2024
Pazar
HATAY

Korsan satıcılar terör estirdi

Antakya’da CD’lerine el konulan korsan satıcılar, Ziraat Bankası Şubesi’nin çatısına çıkıp CD’lerinin geri verilmesi için eylem yaptı. Ellerindeki satırlarla ve benzin şişeleriyle korku dolu dakikalar yaşanmasına neden olan korsan CD satıcıları, çatıdan aşağı kiremit fırlattı.


Antakya’da bugün, Emniyet Müdürlüğü ve Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün oluşturduğu Korsanı Önleme Komisyonu tarafından yapılan operasyonlarda, yaklaşık bin kadar korsan CD’ye el konuldu.

CD’lerin Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne getirildiği sırada, CD’lerine el konulan korsan satıcılar, belediye binası karşısında bulunan Ziraat Bankası Şubesi’nin çatısına çıkarak, adeta ortalığı savaş alanına çevirdi.

Ellerindeki satır ve jiletlerle kendilerine zarar veren korsan satıcılar, zaman zaman çatıdan söktükleri kiremitleri de aşağıya attı.

Gerginliğin büyümesi üzerine olay yerine gelen Hatay Emniyet Müdür Yardımcısı Şemsettin Canpolat, olay yerindeki itfaiye aracının merdiveniyle bankanın çatısına çıkarak, korsan satıcıları ikna etti.

 Korsan satıcılar, CD’lerin verilmesi şartıyla yine itfaiye aracının merdiveni kullanılarak aşağıya indirilerek polis otosuyla karakola götürüldü.

Hatay-iha
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2004 Çarşamba 17:07:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?