8
Eylül
2024
Pazar
HATAY

MHP'den Zana'ya tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, Leyla Zana ve arkadaşlarının yabancı gazetelere verdiği ilanlara sert tepki göstererek, "Bu lağım fareleri de bunlarla aynı çukurda olan siyaset fareleri de bilsinler ki, önlerinde sadece iki yol var; ya Ülkücüler’in pençesi yada MHP’nin kapanı" dedi.

Çirkin, Leyla Zana ve arkadaşlarının gazetelere verdiği ilanla ilgili yaptığı açıklamada, "Tüm bu kepazelikleri Kürtler adına yaptığını söyleyen bu sefiller, Güneydoğu’da yaşayan vatandaşlarımıza yaptıklarını kendileri unutmuş olabilirler ama ne Güneydoğu halkı ne de biz onların yaptıklarını unutmadık. Siz değil miydiniz Güneydoğu’da kundaktaki bebekten, 70 yaşındaki dedeye kadar kendi halkınız olduğunu söylediğiniz insanları kadın erkek demeden katleden? Şimdi ne hakla onlara hak istiyorsunuz? Cumhuriyet tarihi sizin yaptığınız şerefsizliklerle doldu. Tarih sizi böyle yazacak ve bu millet günü gelince sizi tükürüğüyle boğacak" diye konuştu.

MHP ve Ülkücüler’in artık meydanlara indiğini belirten Çirkin, "Gerekirse vatanın bölünmezliği uğruna sokağa da inmekte bir an bile tereddüt etmeyiz. Bu lağım fareleri de bunlarla aynı çukurda olan siyaset fareleri de bilsinler ki, önlerinde sadece iki yol var; ya Ülkücüler’in pençesi yada MHP’nin kapanı. Artık tercihlerini kendileri yapsınlar" şeklinde konuştu.

hatay
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2004 Pazartesi 16:46:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?