16
Eylül
2024
Pazertesi
HATAY

Pazar tezgahında çocuklarını satmaya kalktı!

Antakya’da, bakamadığını öne sürdüğü 1 ve 2 yaşlarındaki 2 çocuğunu pazarda satışa çıkaran bir kadın, polisler tarafından gözaltına alındı. Olay, bugün öğle saatlerinde Ayşe Fitnat Hanım Caddesi üzerinde kurulan Cumartesi Pazarı’nda meydana geldi.

İddiaya göre, Songül Çetin (30) isimli kadın, isimleri tespit edilemeyen 1 ve 2 yaşındaki çocukları ile pazara geldi. Çetin, pazar esnafından bir kişi ile pazarlık yaparken, diğer esnaf durumu polise haber verdi.

Olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çocuklarla birlikte kadını alarak Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürdü. Çocuk Şubesi’nde ifadesine başvurulan kadın, üzerinde kimlik olmadığını ve Bağrıyanık Mahallesi’nde oturduğunu söyledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kadını ve çocukları alarak kadının evi ve kocasını bulmak için çalışma başlattı.

Çocuklarını, bakamadığı için satmak istediğini söyleyen Songül Çetin, basın mensuplarının yarının Anneler Günü olduğunu hatırlatması üzerine "Biliyorum" yanıtını verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2005 Cumartesi 17:57:19
Güncelleme :16 Mayıs 2005 Pazartesi 11:28:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Senem IP: 195.33.244.xxx Tarih : 16.05.2005 15:12:51
Başlık atmakta bile zorlandım okuduklarımdan sonra bu nasıl bir ziniyet. Cahillik desem nereye kadar cahillik bu başka bişey tamamen yontulmamış ve insanlık dışı bir durum.Bir ana yüreği daha ağzı süt kokan 2 yavruyu nasıl bir düşünceyle pazar yerin de satışa çıkartabilir. durumun olmaya bilir,bakamayabilirsin gidip yadım istersin elin ayağın tutuyor gider çalışırsın ana sevgisi olsa yüreğin de mücadele verirsin. Bir başka açıdan bakarsak konuya bu çocuklar doğmadan neredeydi bu akıl cocuk istenmediği durumlada korunmak diye bilinen gelişmiş yöntemler var. İstemeden olduysa 72 saat hapları veya belli bir süre zarfın da profösör doktor eşlin de amaliyat edilerek cocuk aldırıla biliyor. Peki bu insanlara bunları kim öğreticek nasıl öğreticek,gece hayatından saçma sapan başlıklar altında ki toplantılardan biraz vakit ayırıp bu insanların sorunlarıyla meşgul olunsa ben eminim ki bunlar azalıcaktır. Pek sayın vekiller oturduğunuz yerden kalkında oy toplamak için gittiğiniz bir daha da uğramadığınız köylerimize gidip verdiğiniz sözleri yerine getirin.O koltuklar da K....... la oturmanız için değildi o oylar biz sizden BEYİN bekliyoruz BEYİN.............