8
Eylül
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Sürücüye eşek şakası

Antakya'da, yola çıkan eşeğe çarpmamak için ani fren yapan araca, arkadan gelen bir başka araç çarptı. Kazada araçlarda maddi hasar meydana gelirken, eşek ise ayağından hafif şekilde yaralandı. Kaza, bugün öğle saatlerinde Antakya-İskenderun Karayolu üzerindeki 600 Konutlar civarında meydana geldi.

Salim Tahhan (30) yönetimindeki 31 HP 970 plakalı panelvan araç, seyir halindeyken 600 Konutlar önünde yola sahipsiz bir eşek çıktı. Tahhan, eşeğe çarpmamak için ani fren yaptı.

Bu sırada arkadan gelen Hamdi Bayırlı idaresindeki 31 HD 466 plakalı otomobil, Tahhan'ın kullandığı panelvan araca çarptı. Araçlarda bulunanlar kazayı yara almadan atlatırken, kazaya neden olan eşek sol ön ayağından hafif şekilde yaralandı.

Hamdi Bayırlı, önünde giden aracın eşeğe çarpmamak için aniden fren yaptığını belirterek, "Kazaya eşek neden oldu" dedi.

Kaza sonrası olay yerine gelen trafik ekipleri gerekli tutanakları tutarken, kazada hafif yaralanan eşek ise araç sahipleri tarafından yol kenarındaki refüje bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2005 Salı 15:02:08
Güncelleme :9 Ağustos 2005 Salı 15:06:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?