1
Haziran
2024
Cumartesi
MERKEZ - HATAY
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Defne Prenses Otel

Otelimiz Antakya'ya 7 km uzaklıkta olup Turistik Harbiye Şelalerine sıfırdır. Otelimizin odalarından Harbiye'nin eşsiz manzaralı şelalerini kuşbakışı izleyebilirsiniz.

____Otelimiz 38 oda, 1 suit oda, 80 yatak, 80 kişilik çok amaçlı salon, 80 kişilik kahvaltı salonuna ve otoparka sahiptir.

____Eşsiz manzaralı odalarımız; Klima, Kalorifer, Sıcak Su, Buzdolabı, Uydu Sistem TV, Telefon, Saç Kurutma Makinası, Kablosuz İnternet ile döşenmiştir. Özel Açık ve Kapalı Otoparkı, Geniş Lobisi, Restaurantı bulunan otelimizde konaklamanın ve dinlemenin tadına varacaksınız.

____Otelimiz 2005 yılında hizmete açılmıştır. Depreme dayanıklı, geniş odalarda ailenizle birlikte huzur içinde kalabilirsiniz.

İlgili Kişi :Metin SUMMAKOĞLU
Adres1 :Çağlayan Mh. Ürgen Cd. Harbiye
Adres2 :
Posta Kodu :31080
Telefon :+90 326 231 62 58
Faks :+90 326 231 76 58
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.