8
Eylül
2024
Pazar
ERZİNCAN

Erzincan'da yaz havası

YALINCA’DA BAHÇEDE BEDEN EĞİTİMİ DERSİ

Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan soğuk ve yağışlı havanın aksine yazdan kalma bir gün yaşayan Erzincan'da öğrenciler, beden eğitimi dersini okul bahçesinde yaptı.

Avrupa'nın yanı sıra yurdun batı bölgelerinde soğuk ve yağışlı hava hayatı olumsuz yönde etkilerken, Erzincan’da yazdan kalma günler yaşanıyor. Hava sıcaklığının 12 dereceyi bulduğu kentte, güneşli havayı değerlendiren Merkez’e bağlı Yalınca Köyü İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Canan Köse Kütük, öğrencilerine beden eğitimi dersini okulun bahçesinde yaptırdı.Havanın böyle günlük güneşlik olmasını fırsat bildiklerini belirten öğretmen Kütük, "Öğrencilerle okul bahçesinde ders yapmanın daha iyi olacağını düşünerek beden eğitimi dersini okul bahçesinde yaptık. Öğrencilerle birlikte güzel havanın keyfini çıkardık" dedi.

Okul Müdürü Hüseyin Yaman ise içeride sıkılan öğrencilerin havanın güzelliğinden dolayı bahçede beden eğitim derslerini neşe içerisinde yapmalarının hoş olduğunu belirtti.Güneşli havada ve kuru bir zeminde basketbol ve futbol oynayan öğrenciler ise çok mutlu olduklarını söylediler.

YALINCA’DA BAHÇEDE BEDEN EĞİTİMİ DERSİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2011 Çarşamba 10:42:03
Güncelleme :19 Ocak 2011 Çarşamba 18:55:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?