8
Eylül
2024
Pazar
ERZİNCAN

İktidarın 8 yılı değerlendirildi

İKTİDARIN 8 YILI DEĞERLENDİRİLDİ

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ortak bir açıklama yaparak AK Parti iktidarında geçen 8 yıllık çalışmaları değerlendirdiler.

Bakan Yıldırım ve Milletvekili Karakelle yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler: “AK Parti olarak ülkemizin kalkınması, milletimizin refah içinde yücelmesi adına çalışmalarımız devam etmektedir. “Yaratılanı severiz yaratandan ötürü” felsefesi doğrultusunda 73 milyonu kardeş sayan bir anlayış içerisinde, birlik ve beraberlik ortamında ekonomik başarılar artıyor, refah düzeyi yükseliyor. Artık ülkemizde israf ekonomisi değil verim ekonomisi egemendir. Bunda en büyük kaynak Türkiye’dir, Türk Milletidir. Huzur, istikrar ve güven, ülkemizi Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılında dünyanın en büyük on ekonomisi arasına taşıyacaktır. Çalışmalarımız bu yönde ve uzun vadeli programlar çerçevesindedir.8 Yıllık iktidarımız döneminde alışılmış ezberler bozulmuş, ülkenin, kara, hava ve denizyolu haritaları değişmiş, hizmet haritası 780 bin kilometrelik vatan topraklarının tamamına yansıyacak şekilde oluşmuştur. Bugünlerde sıkça gündeme gelen ve kardeşlik projemiz üzerinde provokasyonlar üretenler unutmamalıdır ki, 8 yılda başaranlar bundan sonra başaracaklarımızın teminatıdır.

Bu bağlamda ülkemizin gönül haritası, kardeşliği, birliği, dayanışmayı, paylaşmayı bütün hatlarıyla yine gönül tezgahlarında işlenmektedir. Anadolu coğrafyasında zenginliğimiz olan bütün diller, bütün renkler, bütün inanışlar, birbiriyle ahenk içerisinde kaynaşmış, harika bir görüntü veren gökkuşağı gibidir. Bunu bozmaya, ayrıştırmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. AK Parti olarak imkansızlıklar diye bir şey tanımıyoruz. Bugün Sansa deresinde yüzyıllardır akıp giden Karasunun yatağı viyadüklerle, köprülerle aşılıp değiştirebiliyorsa, Ferhat misali dağlar tünellerle delinip geçiliyorsa, bunda insanımıza hizmet aşkı vardır. Gönül borcu vardır.”

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2011 Cuma 09:21:02
Güncelleme :7 Ocak 2011 Cuma 09:33:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?