8
Eylül
2024
Pazar
ERZİNCAN

Mahallelerde temizlik sürüyor

MAHALLELERDE TEMİZLİK ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Erzincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler mahallelerde ve sokak aralarında genel temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Yunus Emre Mahallesinde yapılan çalışmalar ile sokaklar temizlendi ve arsalardaki kötü görüntülere son verildi.Mahalle Muhtarlarının da ekiplerin başlarında durarak çalışmalara yön verdiği gözlendi.

Yunus Emre Mahallesinde yapılan çalışmalar ile ilgili olarak açıklama yapan Mahalle Muhtarı Kurtuluş Kılıç, Erzincan Belediyesinin yaptığı bu çalışmanın yerinde bir çalışma olduğunu ifade ederek belediyeye teşekkür etti. Mahalle sakinlerinin sokaklarını kirletmemeye özen göstermeleri ve özellikle bahçeli evlerde herkesin kendi sokağının önünü yapraklardan otlardan temizlemesi gerektiğini vurgulayan Kılıç, “Böylelikle temizlik içinde bütün yük belediyenin sırtında kalmamış olur” dedi. Erzincan Belediyesi Temizlik işleri 370 kilometre uzunluğundaki şehir içi sokaklarda yoğunluğa göre 6 ile 12 kez temizlik yapıyor. Ana caddelerde ve mahalle aralarındaki caddelerde ise temizlik yine yoğunluğa göre günlük veya haftalık olarak devam ediyor.

MAHALLELERDE TEMİZLİK ARALIKSIZ SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2011 Cuma 09:32:05
Güncelleme :7 Ocak 2011 Cuma 19:06:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?