8
Eylül
2024
Pazar
ERZİNCAN

Play-off heyecanı başlıyor

ERZİNCAN 1. AMATÖRDE PLAY-OFF HEYECANI BAŞLIYOR

Erzincan 1. Amatör Küme futbol karşılaşmalarının tamamlanmasının ardından play-off karşılaşmaları 26- 27 Şubat 2011 tarihlerinde oynanacak.

8 takımın katılacağı play- off maçları için tüm hazırlıklar tamamlandı.Erzincan 1.amatör kümede 2010-2011 sezonunu A ve B guruplarında ilk dört sırada tamamlayan 8 takımın il birincisi olmak üzere kıyasıya yarışacağı play- off gurubu karşılaşmaları 26-27 Şubat 2011 tarihinde yapılacak.

Play- off maçları hakkında açıklama yapan Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Erzincan İl Temsilcisi Emin Turan “Erzincan 1.amatör kümede 2010-2011 sezonunu A ve B guruplarında ilk dört sırada tamamlayan 8 takımımızın İl birincisi olmak üzere kıyasıya yarışacağı play-off gurubu karşılaşmaları 26-27 Şubat 2011 tarihinde başlıyor. Final müsabakası haricindeki tüm karşılaşmalar Demirkent sentetik çim sahamızda yapılacak.Tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak karşılaşmalar sonucunda play-off gurubunu lider olarak tamamlayacak takımımız Bölgesel Amatör Ligde mücadele edebilmek için BAL da şuanda oynamakta olan Erzincanspor ile baraj karşılaşması oynayacak.Tüm ilimiz sporseverlerini 26-27 Şubat 2011 tarihlerinde Demirkent sentetik çim sahada oynanacak olan play-off gurubu futbol müsabakalarını takip ve seyretmeye davet ediyoruz. Bu karşılaşmalarımızı takip edecek tüm sporseverlerimiz çok güzel bir vakit geçirmiş olmanın mutluluğu ile evlerine döneceklerdir. Çünkü karşılaşmalarımız geçmiş yıllarda çok zevkli, heyecanlı ve çekişmeli geçmişti. Bu yıl ki karşılaşmalarında aynı heyecan ve çekişme içerisinde geçeceğini tahmin etmekteyiz.Erzincan ASKF Yönetim Kurulu olarak playoff gurubuna yükselmiş bulunan tüm takımlarımıza can-ı gönülden başarılar dileriz. Dileğimiz o dur ki play-off gurubunun tüm karşılaşmaları önceki yıllarda olduğu gibi centilmenlik içerisinde, fair play ruhuna göre geçmesidir. Tüm takımlarımıza fair play hususunda güvenimiz tamdır ve kefiliz.” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2011 Çarşamba 08:45:00
Güncelleme :23 Şubat 2011 Çarşamba 16:47:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?