8
Eylül
2024
Pazar
ERZİNCAN

Tabela kirliliği ile mücadeleye devam...

TABELA KİRLİLİĞİ İLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Erzincan Belediyesi tabela kirliliği ile mücadeleye devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ordu Caddesi üzerinde bulunan Ordu İş Merkezinde tentelerin ve mevzuata uygun olmayan tabelaların sökümüne başladı.

Geçen yıl kaldırım üzerlerine konulan seyyar tabelalar ile ağaç ve direklere bağlanan tabelaları kaldıran Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ordu Caddesi üzerinde tenteler ve tabelalar ile kaldırımları işgal eden kahvehanelere bir disiplin getirmiş, tabelaları yönetmeliğe uygun hale getirirken, tenteleri de sökmüştü. Bu yılda tabela kirliliği il mücadele eden zabıta ekipleri, Ordu Caddesi üzerinde bulunan Ordu İş Merkezinde de benzer bir uygulama ile tentelerin ve mevzuata uygun olmayan tabelaların sökümünü yapıyor. Zabıta ekiplerinin başlattıkları çalışmanın 2 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bu çalışmaların süreceği ve şehir genelinde özellikle ana caddelerde tabela ve tente kirliliklerinin tamamen ortadan kaldırılacağı ifade edildi.Şehir merkezindeki iş hanlarının dış cephe yenilemelerinin de aynı kapsamda yapıldığının vurgulandığı açıklamada Vakıflar İşhanı örneğinde olduğu gibi, merkezi konumdaki işhanlarının ve çarşılarının dış cepheleri yenilenirken, tabelalarının da bir düzene konulacağı belirtildi.

TABELA KİRLİLİĞİ İLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR
TABELA KİRLİLİĞİ İLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2011 Cuma 09:25:01
Güncelleme :7 Ocak 2011 Cuma 19:07:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?