16
Eylül
2024
Pazertesi
ERZURUM

Bakan Akdağ: Medeniyet yürüyüşümüz sürecek

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, yerel seçimlerde Erzurum'un beş belediye başkanlığını kazanan partisinin medeniyet yürüyüşüne devam edeceğini söyledi. Seçim sonuçlarının resmi olmayan sonuçlarının kesinlik kazanmasının ardından parti il binasında basının karşısına çıkan Bakan Akdağ, vatandaşın teveccühüne teşekkür ederek, sonucun demokratik iradenin tecellisi olduğunu ifade etti.
Gece yarısı düzenlediği basın toplantısına beraberinde Erzurum Milletvekilleri Mustafa Nuri Akbulut, Mustafa Ilıcalı, Mücahit Daloğlu ve çiçeği burnunda belediye başkanları ile birlikte gelen Bakan Akdağ, AK Parti'nin 3 Kasımda başlattığı medeniyet yürüyüşünün devam ettiğini belirterek, "28 Mart Yerel Seçimleri gösterdiki değişim ve dönüşümü hızlandırma yönündeki medeniyet yürüyüşümüz bundan böyle de devam edecek." dedi. Bakan Akdağ, sözlerine şöyle devam etti:
"Bu seçimlerdeki başarı şunu gösterdi. Millet AK Parti'nin 16 aylık iktidarını onayladı. Hizmet ettikçe mutlu olacağız. Yıllardır ertelediğimiz amaçlara halkımızı ulaştıracağız. Başlattığımız medeniyet yürüyüşü bu seçimlerden sonra daha da artarak devam edecektir. Bu makamlar geçici, mütevazi ve şımarmadan belediye başkanlarımızla birlikte yüce halkımıza hizmet edeceğiz. Erzurumlu hemşehrilerime AK Parti belediye başkanlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum."

Yayın Tarihi : 29 Mart 2004 Pazartesi 02:10:36
Güncelleme :29 Temmuz 2004 Perşembe 14:34:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?