8
Eylül
2024
Pazar
ERZURUM

Erzurum 1 Ekim'de doğalgaza kavuşuyor

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum'da 1 Ekim 2004 tarihinden itibaren doğalgaz kullanımına başlanacağını açıkladı.
Başkan Küçükler bugün makamında düzenlediği basın toplantısında, doğalgaz, içme suyu ve katı atık projesinde somut adımlar atmak için harekete geçtiklerini belirterek, "Doğalgaz konusunda dağıtımı yapacak firma ile görüşmelerde bulunarak, en kısa zamanda doğalgaz kullanımına başlanılması için çalışmalara başladık. Planlamaya göre 1 Ekim 2004 tarihinden itibaren Ilıca, Dadaşkent ve Yakutiye Beldesi'nin bir bölümü doğalgaz kullanmaya başlayacak" dedi.
Doğalgaz dağıtımının yapılacağı bölgelerde dağıtımın ardından asfalt çalışmalarına başlayacaklarını anlatan Küçükler, katı atık ve içme suyu projelerinde en kısa zamanda sonuç alınması için de yoğun olarak çalıştıklarını söyledi. İçme suyu projesinin tamamlanabilmesi için DSİ tarafından yapımına devam edilen tünel inşaatının ağır bir şekilde devam ettiğini anlatan Küçükler, "DSİ ve ilgili firma ile görüşerek işin daha hızlı yürümesi için çaba gösteriyoruz. İsale Hattı'nın ihalesini alan firma, önümüzdeki günlerde Erzurum'a gelerek çalışmalarını başlatacak. Büyükşehir Belediyemizi ciddi bir ekonomik rahatlamaya götürecek içme suyu projesinin en kısa sürede sonuçlanması için gayret gösteriyoruz" diye konuştu.
ERZURUM - İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2004 Pazartesi 15:54:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?