16
Eylül
2024
Pazertesi
ERZURUM

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası danışmanlık hizmetine hazırlanıyor

ETSO Başkanı Yücelik, geçen haftadan itibaren hizmet vermeye başladıkları yeni binada AB ve Bölgesel Kalkınma birimleri oluşturmak için harekete geçtiklerini belirtti. AB’ye giriş sürecinde uygulanacak projeler ve krediler konusunda ücretsiz danışmanlık hizmeti vereceklerini kaydeden Yücelik, "Üyelerimizin büyük bir çoğunluğu hem kredilerden, hem de projelerden habersiz. Onları bilgilendirmek için böyle bir birim oluşturacağız" dedi.


Uygulanacak yeni sistemle üyelerin internet ortamında oda ile ilgili işlemlerini de gerçekleştirebileceğini ifade eden Yücelik, hedeflerinin işadamı ve sanayicilere modern şarlarda hizmet etmek olduğunu dile getirdi.


Hizmet binası bünyesinde kurmayı planladıkları Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ile ilgili olarak girişimlerinin devam ettiğini kaydeden ETSO Başkanı Yücelik, üniversitenin önümüzdeki yıl eğitime başlaması için yoğun çaba içerisinde olduklarını vurguladı. Atatürk Üniversitesi ile işbirliği içerisinde olduklarını ifade eden Yücelik, ülkenin ekonomi ve teknoloji alanında yetişmiş insanlara ihtiyacı olduğunu sözlerine ekledi.

iha-erzurum
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2004 Pazartesi 19:38:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?