8
Eylül
2024
Pazar
ERZURUM

Erzurum'da depremzedelere yardım sürüyor

Erzurum'da 25 ve 28 Mart 2004 tarihlerinde yaşanan iki depremin ardından depremzede vatandaşlara yönelik yardımlar sürüyor.
Depremin en fazla etkili olduğu 77 köyde mağdur olan vatandaşlara yönelik her türlü yardım ve desteğin yapıldığını bildiren Erzurum Valisi Mustafa Malay, Valilik tarafından açılan yardım hesaplarına, hayırsever vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini belirtti.
Vali Malay, depremin hasara yol açtığı Kandilli Beldesi ve Aşkale İlçesi'ne bağlı köylerde yarından itibaren öğrencilerin konteynırlarda ders başı yapacağını ifade ederek, "Buradaki vatandaşlarımızın ihtiyaçları önemli ölçüde karşılandı. Ancak depremde hasarın meydana geldiği merkez köylerimize çok fazla yardım
götüremedik. Bu haftadan itibaren buradaki vatandaşlarımızın da mağduriyetinin giderilmesine çalışacağız. Hayırsever vatandaşlarımızın yardım ve desteği ile hiçbir vatandaşımızı aç ve açıkta bırakmadık. Yardım ve desteklerini esirgemeyen tüm sivil toplum örgütlerine, vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye'nin dört bir yanından yardımlar ulaştırıldı" dedi.
ERZURUM - İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2004 Pazartesi 00:12:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?