16
Eylül
2024
Pazertesi
ERZURUM

Erzurum'da Telekom borçlarına ödeme kolaylığı

Telekom’a, telefon, kablo TV, hasar, yeraltı hasarı, tt-net, ADSL gibi nedenlerden dolayı borcu olup da başvuran kişilere ’sulh sözleşmesi’ yapılması suretiyle ödemelerde yardımcı olunacak. Yapılan ödeme kolaylığından ise 30.11.2004 tarihine kadar başvuranlar yararlanabilecek. Borcu olup da son ödeme tarihine kadar Telekom’a başvurmayan şirket veya kişilerden gecikme bedeli dahil her türlü kanuni ilavelerle alınacak.

Erzurum Türk Telekom Bölge Müdürü Rıfkı Güraksın, 2 Temmuz 2004 tarihinden sonraki borçlar ve kesinleşmiş mahkeme kararına dayanan borçlar sulh kapsamının dışında tutulduğunu belirterek, 2 Temmuz 2004 tarihinden önceki borçlular, ya da borcunu taksitle ödemekte olan bütün borçluların sulh sözleşmesi yapmak üzere Telekom’a başvurabileceklerini söyledi.

Rıfkı Güraksın, "30.11.2004 tarihine kadar sulh sözleşmesi yapmak üzere Telekom’a başvurarak sözleşme imzalayan kişi, şirket, kurum ve kuruluşların yeni telefon talepleri de karşılanacaktır" dedi.

Güraksın, Telekom’un Erzurum’da 2.5 trilyon tutarında alacağı bulunduğunu dile getirerek, vatandaşları ödeme kolaylığından yararlanmaya davet etti.

iha-erzurum
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2004 Perşembe 10:10:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?