28
Eylül
2024
Cumartesi
PÜTÜRGE - MALATYA

Pötürge'ye hastane ve MYO yapılacak

AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Pütürge'ye bir hastane ve meslek yüksek okulu yapılacağını bildirdi.

Pütürge Kalkındırma Derneği yöneticileri Sarı Kurdale Cafe Restaurant'da kahvaltıda bir araya geldi. İsmet Atilla'nın başkanlığını yaptığı Pütürge Kalkındırma Derneği'nin programında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Pütürge'ye bir hastane ve meslek yüksek okulu yapılacağını belirtti.

Meslek yüksek okulunu Pütürgeli işadamlarının yapıp İnönü Üniversitesi'ne devredeceğini dile getiren Öz, "Bu konuda İstanbul'da, Pütürge ve Doğanyolluların oluşturdukları gerek dernek ve gerekse vakıf  yöneticileriyle toplantılar düzenlendi. Aralarında sağlık bölümünün de bulunacağı meslek yüksek okulu ilçemiz için iyi olacaktır" ifadelerini kullandı.

Pütürge ve Doğanyol ilçe yollarında genişletme ve iyileştirme çalışmalarının sürdüğünü aktaran Öz, "Kışın rüzgar ve kar nedeniyle enerji nakil hatlarının zarar görmesinden dolayı elektrik kesintilerini önlemek için öncelikle Kubbedağı mevkiinde enerji nakil hatlarının yeraltına alınması için çalışmalar başlatıldı. Önce yolun bitmesini bekliyoruz" dedi.

Milletvekili Öz, Pütürge ilçesine yeni bir hastane de yapılacağını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2009 Pazar 00:03:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?