16
Eylül
2024
Pazertesi
AFYONKARAHİSAR

Okullar bugün tatil edildi

Eğitime, fırtına, yağmur ve kar engeli. Antalya ,Isparta ve Afyonkarahisar il merkezlerinde eğitime bir gün ara verildi.

Isparta'da yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim veren okullar ile kent merkezindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verildi.

Isparta'da sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, yaşamı olumsuz etkiliyor. Kar nedeniyle Valilik taşımalı eğitim veren okullar ile merkezdeki ilk ve orta dereceli okulları bugün 1 gün süreyle tatil etti. Isparta Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, sabah saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle ulaşımda sıkıntılar yaşandığını ve bu nedenle okulların tatil edildiğini söyledi. Kar yağışının görüldüğü bazı ilçelerde de okullların tatil edildiğini belirten Caner, Kaymakamlıkların emriyle gerek görüldüğü takdirde ilçelerde de okullar tatil edilecek dedi.

ANTALYA'DA OKULLAR BUGÜN TATİL

Antalya'da şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle Valilik Büyükşehir Belediyesi sınırlarındaki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verildi.

Kentte yaşamı olumsuz etkileyen sağanak yağış nedeniyle Konyaaltı Sahil Yolu'na parelel karayolu ulaşıma kapandı. Su baskını nedeniyle çok sayıda araç altgeçitte mahsur kaldı.

AFYONKARAHİSAR'DA BİR GÜNLÜK KAR TATİLİ

Afyonkarahisar merkezde kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Afyonkarahisar'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Valilik tarafından merkezde okullar bugün tatil edildi. Merkez ilçeye bağlı köy ve beldelerde de eğitime 1 gün ara verilirken diğer ilçelerle ilgili tatil kararı henüz alınmadı.

ELAZIĞ'DA ENGELLİ VE HAMİLE PERSONELE İDARİ İZİN

Elazığ Valiliği, yoğun kar yağışı sebebiyle kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personelin 7 ve 8 Şubat 2012 günlerinde idari izinli sayılacağını açıkladı.

Elazığ Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Meteoroloji verilerine göre ilde devam eden kar yağışının zamanla etkisini artıracağı, kar birikintileri ile birlikte buzlanmanın meydana geleceğinden, araç trafiği ve yaya ulaşımını olumsuz etkileyeceği göz önüne alınarak tedbir amacıyla il merkezinde (merkez ilçe, belde ve köylerde) bulunan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan özürlü ve hamile personellerin 07 – 08 Şubat 2012 Salı ve Çarşamba günü 2 gün süreyle idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir." denildi
 

...
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2012 Salı 11:19:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?