26
Haziran
2024
Çarşamba
BAYINDIR - İZMİR

MHP'li Dervişoğlu ilçeleri geziyor

MHP İl Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bayındır ilçesini ziyaret etti. İlçe teşkilatını ziyaret ederek programına başlayan Dervişoğlu geniş katılımlı bir toplantı düzenledi. Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıya 48 muhtar, yöneticiler ve vatandaşlar geniş katımın gösterdiler. Kalabalığın ilgi ile dinlediği Müsavat Dervişoğlu ile katılımcılar Bayındır'ın sıkıntılarını paylaştılar. Sütün değerinin çok altında alınmasından, sürekli fiyatının düşmesinden şikayet eden üreticiler, sütün değerini bulması için gerekli desteğin verilmesini istedi.


Toplantının ardından Bayındır'da Esnaf Odası'nı ziyaret eden Dervişoğlu ve MHP İzmir il yönetim kurulu üyeleri, sorunları dinledi. 2002 yılından bu yana ilçede Halk Bankası şubesinin bulunmadığını, kredi geri ödemeleri için en yakın şube olan Tire'ye gittiklerini belirten esnaf temsilcileri, bu soruna çözüm bulunması için Dervişoğlu'ndan destek istedi.


Esnaf odasının ardından Ziraat Odası'nı da ziyaret eden MHP İzmir İl Başkanı Dervişoğlu ve yönetim kurulu üyeleri burada da çiftçilerin sorunlarını dinledi. MHP İzmir İl Başkanı Dervişoğlu "Genel ekonomik sıkıntılar her kesimi etkiliyor ve bundan en büyük zararı tarımdan geçinenler görüyor. Sorunları biliyoruz, bütün bu sorunlar MHP'nin yerelde ve genelde iktidar olmasıyla çözülecektir. Az kaldı, inandık, başaracağız. Genel seçimde birinci çıktığımız Bayındır'da yerel seçimleri de kazanacağız" dedi. Dervişoğlu Belediye Başkanı ve bazı köyleri de ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 15:09:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?