23
Ekim
2024
Çarşamba
MANİSA

CHP adayı pazarcılardan destek istedi

CHP Belediye Başkan Adayı Kadri Kocabaş’ın ziyaret ederek destek istediği Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, “Biz herkese aynı mesafedeyiz. Kim pazarcının derdiyle dertlenirse tavrımız ondan yana olur.”dedi.

CHP Belediye Başkan adayı Dr. Kadri Kocabaş destek aramaya devam ediyor. Kocabaş Meyve, Sebze ve Umum Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener’i ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdi. Kadri Kocabaş, Pazarcıların sorunlarını bildiğini dile getirerek, göreve gelmesi durumunda yapacağı ilk işlerden bir tanesinin Manisa’da pazaryeri sorununa çözüm getirmek olacağını dile getirdi.

Şehrin kapalı ve otoparkı olan modern pazar yerlerine ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Kocabaş, “Sıkıntıları biliyoruz. Belediye Başkanlığı görevine seçilmem durumunda taleplerinizin yerine getirilmesi için çalışacağım.”dedi.

Meyve Sebze ve Umum Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener göreve gelen belediye başkanlarının şuana kadar pazarcı esnafının sorunlarına tam anlamıyla çözüm getiremediğinden yakındı. “Bu seçimlerde bizim taleplerimizi iyi analiz eden bize en yakın adaya destek vereceğiz.”diyerek tavrını ortaya koyan Başkan Şener, “Bu yerel seçimlerde pazarcı esnafı istediğini artık alacaktır. İddia ediyorum ki bu seçimlerin en kilit seçmen kitlesi pazarcılar olacaktır. Biz herkese aynı mesafedeyiz. Kim pazarcının derdiyle dertlenirse tavrımız ondan yana olur.”diye konuştu.

Pazarcılar Odası'nı daha önceden Belediye Başkanı Bülent Kar da ziyaret etmişti. Adaylığı kesinleşen Başkan Kar'ın önümüzdeki günlerde pazarcılarla yeniden bir araya gelmesi bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 00:00:04
Güncelleme :20 Ocak 2009 Salı 00:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?