23
Ekim
2024
Çarşamba
MANİSA

Görünmez kaza

Manisa'da yeni asfaltlanan caddede zeminden yüksek yaya geçidi çizgilerine takılarak yola düşen 82 yaşındaki yaşlı vatandaş, çeşitli yerlerinden yaralanırken ezilmekten de son anda kurtarıldı. 

Manisa Belediyesi'nin yol ve kaldırım yenileme çalışmaları kapsamında Mustafa Kemal Paşa Caddesi Beyazfil kavşağına çizilen yaya geçidi az daha yaşlı bir vatandaşın ölümüne neden oluyordu. 82 yaşındaki Mithat Olca isimli yaşlı vatandaş, iş yerine giderken Beyazfil kavşağında yolun karşısına geçmek istediği sırada yaya geçidini kullanırken, yola yeni çizilen ve zeminden 1 santimetre yüksek olan yaya çizgilerine takıldı. Yere düşerek yaralanan yaşlı vatandaş ezilmekten son anda bir grup genç tarafından kurtarıldı. En yakın sağlık ocağında ilk tedavisi yapılan Mithat Olca'nın düştüğü sırada başından, gözünden, omuz ve kalçasından yara aldığı belirlendi. 

Yaşlı olduğu için düz yolda bile yürümekte zorluk çektiğini ifade eden Mithat Olca, "Caddede yolun karşısına geçmek isterken ayağım yerden 1 santimetre yüksek olan yaya geçidi çizgilerine takılınca yola düştüm. En son hatırladığım, bana çarpmamak için durmaya çalışan bir otomobilin acı fren sesiydi. O sırada bir grup genç beni yoldan kaldırıp sağlık ocağına götürmüş" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2007 Pazartesi 16:31:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bülent körömeroğullrı IP: 88.253.58.xxx Tarih : 28.11.2007 16:00:50

ben bu kişiye öncelikle geçmiş olsun diyorum ve eklemek istiyorum devlet yada belediye yaparsa suçlu yapmazsa da bu insan eziliyordum demiş madem öyle ışığı beklemişmi beleseydi düşmezdi ve o tehlikeyide atlatmazdı haksızmıyım bide insanlarımız kaldırım da yürümüyor ama devlet habire kaldırım yapıyo ben bi şoför olarak ışığımı bekliyorum ama insanlarımız beklemiyor saygılarımla