28
Eylül
2024
Cumartesi
TURGUTLU - MANİSA

Valiye teşekkür ziyareti

Turgutlu Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Hasan Şahin, Müdür Yardımcısı Tuba Cinan, öğretmenler İbrahim Baş ve Burkal Efe Sakızoğlu ile birlikte Manisa Valisi Celalettin Güvenç'i ziyaret ederek okullarına verdiği destek nedeniyle teşekkür ettiler.

Vali Celalettin Güvenç'in Turgutlu ilçe gezisi programında okullarını ziyareti sırasında bilgisayar sözü verdiğini belirten Turgutlu Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Hasan Şahin, Vali Güvenç'in sözünü tutarak 10 gün içerisinde 10 adet bilgisayar gönderdiğini söyledi. Vali Güvenç'in gönderdiği bilgisayarların kendilerini ve öğrencileri çok mutlu ettiğini söyleyen Şahin teşekkür etmek için ziyarete geldiklerini ifade etti. Okulda toplam 580 öğrencinin eğitim gördüğünü dile getiren Şahin, 18 yıldır okullarına ilk defa bir valinin geldiğini belirterek, verdiği desteklerden dolayı Vali Güvenç'e teşekkür etti.

Vali Celalettin Güvenç de ziyaretten dyduğu memnuniyeti belirterek, “Eğitim için siz talep edin, bizler her zaman desteğe hazırız. Ziyaret sırasında okulunuz için vermiş olduğum halı saha sözünü unutmadım. Bunun için halı saha işlemlerinin takibini yapın. Bir an önce okulunuzun ihtiyacı olan halı saha öğrencilerin hizmetine açılsın” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 13:03:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?