16
Eylül
2024
Pazertesi
LİCE - DİYARBAKIR
Belediye Sayfaları

Kaymakamdan Licespor'a tam destek

KAYMAKAM KURT'TAN LİCESPOR'A TAM DESTEK

Geçen yıl Hüseyin Durmaz yönetiminde kurulan Licespor'a Lice İlçe Kaymakamı Mehmet Kurt'tan destek geldi.

Licespor'un yöneticileri ve sporcularıyla biraraya gelen Kaymakam Mehmet Kurt, "İlçede sportif faaliyetlerin yaygın hale getirilmesi, gençlerimizi kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için kaymakamlık olarak ne yapılması gerekiyorsa bizler onu yapmaya hazırız" dedi.

Kulübün yaşadığı hem maddi hem de manevi sorunlar hakkında her zaman destek vereceğini belirten Kaymakam Mehmet Kurt, önümüzdeki sezon Licespor'dan büyük başarılar beklediğini, Lice'nin çevrede tanıtımı açısından özellikle sporun büyük bir etken olduğunu dile getirdi. Lice 2. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Şeref Öngay da her konuda Licespor'a destek olacaklarını belirterek, Licespor'un gelecekte daha büyük başarılara imza atacağına inandığını ifade etti. Kulüp Başkanı Hüseyin Durmaz, "Sayın

Kaymakamımız Mehmet Kurt başta olmak üzere Sayın Lice Tugay Komutanımızın destek ve yardımları bizleri sevindirmiştir. Kendilerine Lice halkı adına teşekkür ediyoruz. Yapılan bu yardımlarla maçlarda Licespor olarak kendilerine başarı sözü veriyoruz" dedi. Licesporun yönetici ve futbolcularıyla Lice öğretmenevinde yapılan toplantıya Kaymakam Mehmet Kurt, 2. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Şeref Öngay, Licespor Kulübü Başkanı Hüseyin Durmaz ile Licesporlu futbolcular katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 13:28:04
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 23:31:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sedat IP: 88.254.94.xxx Tarih : 20.01.2010 14:20:03

sözlerime başlamadan önce SAYIN  KAYMAKAMIMZ MEHMET KURT BEY'e  DESTEKLERİ için TEŞEKKÜR EDERİZ...Geçen sezon bazı sıkıntılarımızdn dolayı sorunlar yaşadık bu oynadıqımz futbolada  yansıdı ne yazık ki, sözü uzatmıym. SAYIN KAYMAKAMIMZI mahcup etmeyecegimizi dile getirirm.