16
Eylül
2024
Pazertesi
LİCE - DİYARBAKIR
Belediye Sayfaları

Kaymakam'dan veda mesajı

Sivas'ın Gürün Kaymakamlığına atanan Diyarbakır'ın Lice Kaymakamı Ömer Kalaylı bir veda mesajı yayınlarken, Liceli vatandaşlar ise kaymakamlarının ilçeden ayrılmasına üzüldüklerini söylediler.

Sivas'ın Gürün Kaymakamlığına atanan Ömer Kalaylı bir veda mesajı yayınladı. Kalaylı, "Yaklaşık 2 yıllık görev sürem boyunca, devlet-vatandaş işbirliğini sağlamayı, Kaymakamlığımızın kapısını herkese ardına kadar açık tutmayı, ilçenin sorunlarını etkin, süratli ve verimli yöntemlerle çözmeyi, kamu kaynaklarını ilçenin önceliklerini gözeterek rasyonel, etkin, verimli kullanmayı, kamu kurum ve kuruluşları arasında uyum, koordinasyon ve ortak aklı sağlamayı, sorunların üzerine kamu kuruluşları ve vatandaşlardan oluşan bir ekip çalışmasıyla elimizden gelenin en iyisini yapmayı, temel hedef olarak aldım.

Başta, eğitim, sağlık, spor, kültür ve köylerimizin altyapısı olmak üzere birçok alanda ciddi ilerlemeler kaydettiğimizi memnuniyetle ifade edebilirim. Başarılarımız en başta uyumlu bir ekip çalışmasının ürünüdür. Bu vesileyle, görev sürem boyunca hizmetlerin ve yatırımların gerçekleşmesinde emeği geçen daire amirlerimiz başta olmak üzere tüm kamu personelimize teşekkür ediyorum.

Hizmetler yürütülürken büyük bir hizmet heyecanı ve azimle, ayrım yapılmaksızın bütünü kucaklayan bir anlayışla, mevzuata ve hakkaniyete uygun, herkese eşit, objektif, adil, şeffaf ve etkin bir hizmet sunarak yerine getirilmiştir. Görev sürem içerisinde, özellikle ilçemizin iyi bir şekilde tanıtılmasına önem verdik. İlçemizin göz önünde olmayan, arka planda kalmış doğal, tarihi ve turistik güzelliklerini ön plana çıkarmaya çalıştık. İlçede ilk defa gerçekleştirdiğimiz sempozyum ve festival bunun en somut örnekleridir. Görev süremi bu ilke ve prensipleri uygulayarak tamamlamanın huzuru içerisinde bulunmakla birlikte, 2 yıllık görev süremde bizlere desteklerini, esirgemeyen başta Sayın Valimize, Sayın Tugay Komutanımıza ilçe halkı adına şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca, yürüttüğümüz proje çalışmalarında, kırsal ve sosyal kalkınma faaliyetlerinde, her zaman birlikte olduğumuz muhtarlarımıza da teşekkür ediyorum. Huzur ve güven ortamı içerisinde, köklü bir tarihi geçmişe ve fevkalade coğrafi şartlara sahip Licenin elindeki mevcut potansiyelini değerlendirerek daha gelişmiş, müreffeh bir ilçe haline gelebileceğini özellikle vurgulamak istiyorum. Görevler geçicidir, kişinin yaptığı işte vicdanen rahat ve huzurlu olması ise kalıcıdır. Sizlere karşı, kapımın görev yapacağım her yerde açık olacağını belirterek, tüm mesai arkadaşlarıma ve Liceli vatandaşlarımıza aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim" dedi

İLÇE HALKI TEŞEKKÜR ETTİ
Liceli vatandaşlar ise Kaymakamlarının ilçeye çok şey kattığını ifade ederken, "Göreve geldiği günden itibaren Lice'nin kalkınması için elinden gelen her şeyi yaptığına inanıyoruz. Yeni görev yerinde başarılar diliyoruz" dediler.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2009 Pazar 15:44:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?