28
Eylül
2024
Cumartesi
SPOR
Belediye Sayfaları

'Herkes ayağını denk alsın'

Cizrespor yönetimi, Adıyaman maçı öncesi ligde kötü bir performans çizen takıma sert bir dille gözdağı verdi.

Basın Sözcüsü M. Sait Oktay, 9 maçta ancak 12 puan toplayabilen Cizrespor'da yönetimin futbolcuları sert bir dille uyarma gereğini duyduğunu belirterek, "Takımın grupta play-off hedefinden uzaklaşmaması için çıkışa geçmemiz gerekiyor. 3-4 hafta içinde çıkış yakalanmaması halinde takımda değişikliklerin yapılacağız" dedi.

Ligler başlayalı uzun bir süre olduğunu ifade eden Oktay, "Futbolcularda uyum sorunu olmaması gerekir. İnşallah önlem almaya gerek kalmadan başarıyı yakalayacağız. Oynadığımız futbol herkesin beğenisini kazandı. Kendi sahamızda İskenderun'a karşı mağlup olmamıza rağmen seyircilerimiz, oynanılan futboldan çok memnun oldukları gibi 90 dakika boyunca takımlarını destekledi. Bu desteklerinden dolayı Cizrespor taraftarına sonsuz teşekkür ediyorum ve desteklerinin diğer maçlarda da devam etmesini diliyorum. Cizrespor yönetiminde mükemmel bir kenetleme var" diye konuştu.

Yönetim olarak play-off hedeflediklerini ifade eden Oktay, "Bu hedeften uzaklaşmamak için yönetimdeki herkes görevini dört dörtlük yapıyor; ancak ilk yarıda aldığımız talihsiz sonuçlar ve hakemlerin yanlı tutumu yüzünden düşüş yaşadık. Takım olarak ikinci yarıda puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Bu saatten sonra kaçacak puanların telafisi olmaz. Cizrespor, layık olduğu yere gelecektir" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2005 Perşembe 00:35:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?