18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

AHİD'ten Başkan Akgül'e ziyaret

AHİD'TEN BAŞKAN AKGÜL'E ZİYARET

Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Mamak Şubesi yönetimi, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü ziyaret etti. Akgül, Mamak'ı hak ettiği güzelliklerle buluşturmak için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Akgül, AHİD Mamak Şube Başkanı Osman Emir ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Kısa bir süre önce başkanlığa seçilen Emir, Başkan Akgül'e genel kurula katılıp, derneğe destek verdiği için teşekkür etti. Emir, Mamak'ın yararına yapılan tüm çalışmalara tam destek vereceklerini söyledi. Hizmetleri takdir ettiğini belirten Emir, Akgül'e başarı dileklerinde bulundu.

Emir'i yeni görevinden dolayı tebrik eden Başkan Akgül de, Mamak'ı el ele hak ettiği güzelliklerle buluşturacaklarını söyledi. Sivil toplum örgütlerinin önemine değinen Akgül, "Hepimizin tek bir amacı var; o da Mamak'a hizmet etmek. Kurumlar arası diyalogu önemsiyoruz. Bu bağlamda sizin görüşleriniz bizim için çok önemli. Mevcut olan iletişimi daha da güçlendirip, ortak akılla ilçemize neler katabiliriz onun planlarını yapıyoruz. Hizmet noktasında gelen taleplere kapılarımız sonuna kadar açık" diye konuştu.

Yapılan hizmetlerin insan merkezli olduğunu söyleyen Akgül, konuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 14:22:01
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 15:53:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?