18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Akgül, muhtarlarla yemekte buluştu

Yerel sorunlarla ilgili olarak Mahalle Muhtarları ile yemekli bir istişare toplantısı gerçekleştiren Mesut Akgül, ilçenin sorunları ve yapılması gerekenlerle ilgili olarak muhtarları tek tek dinledi.

Yerel anlamda ilçenin sorunlarını birlikte aşacaklarını belirtti. Seçildiği takdirde muhtarlık binalarının yenileneceğini, modern ve halka daha rahat hizmet edecekleri fiziki mekanlara kavuşturulacaklarının müjdesini verdi.

Akgül konuşmasında; mahallelerin sorunlarını en iyi bilen muhtarlarımızın, halkın çözüm bekleyen sorunlarını daha kolay çözebilmeleri için Mahalle Konseyi kuracaklarını, belediye ile halkın bütünleşmesi için gerekli düzenlemeleri yapacaklarını söyledi. İlçedeki diğer sivil toplum kuruluşları ile bu tür toplantıları sürdüreceklerini, onlarında görüş ve önerilerini dinleyeceklerini belirtti.

Muhtarların büyük ilgi gösterdiği toplantıda muhtarlar, yapılan toplantıdan çok memnun olduklarını belirterek yerel seçimlerde Akgül’e başarılar dilediler.

Abdullah Ortaç Mamak KENTHABER
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 00:07:34
Güncelleme :25 Aralık 2008 Perşembe 08:56:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Fatih Mamak IP: 212.175.130.xxx Tarih : 26.12.2008 08:08:54

Sayın Başkan adayımız seçildiğim takdirde demiş ama daha aday belli olmadı sanıyorum şayet aday gösteril ve kazanırsa Ercan beye daha önce ilçe başkanlığını bıraktığı gibi Mamak Belediye Başkanlığınıda bırakırmı.