18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Akgül sorun dinledi

MAMAK BELEDİYE BAŞKANI AKGÜL, YAPI DENETİMCİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, bölgede hizmet veren mimarlık ve yapı-denetim büroları temsilcileriyle bir araya geldi. Mamak Belediye Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıda sektörel sorunlar masaya yatırıldı ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, mimarlık ve yapı-denetim büroları temsilcileriyle bir araya geldi. Mamak Belediye Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıya, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ ve İmar Müdürü Seyfullah Nas da katıldı.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, bazı şeylerin problem haline gelmeden çözülebileceğini kaydetti. Toplantının amacını, 'Eksiklerimizi ve birbirimizden beklentilerimizi paylaşmak ve görüş alışverişinde bulunmak' sözleriyle özetleyen Akgül, toplantının çok faydalı olacağına inancını dile getirdi.

Akgül, "İnşaat sektörü bölgemizin, ülkemizin, hatta dünyanın lokomotifi durumunda. Bu noktada işlemleri hızlandıracak daha nitelikli, kaliteli, neler yapılabilir onları masaya yatıracağız" dedi.

Akgül, "Bazen bizim baktığımız açıdan göremediğimiz şeyleri siz daha net görebiliyorsunuz. Bizleri uyarırsanız biz de yasal çerçeveler içinde gerekli düzenlemeleri yapabiliriz. Mamak Belediyesi olarak bu konuda çok mesafe kat ettik. Biz daha iyiye nasıl gideriz onun telaşı içerisindeyiz" ifadelerini kullandı. Denetim mekanizmasının sağlıklı bir şekilde işlemesi gerektiğine de vurgu yapan, firma temsilcilerinin karşılaştıkları sektörel problemleri dinledi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2009 Cuma 12:30:03
Güncelleme :6 Kasım 2009 Cuma 12:49:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?