18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Akgül’den, Polis Teşkilatı’na kutlama

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Türk Polis Teşkilatı’nın 164. kuruluş yıldönümü nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin’i ziyaret etti.

Şahin’in nezdinde tüm emniyet teşkilatının bu anlamlı gününü kutlayan Başkan Akgül, “Zor şartlarda canı pahasına görev yapan polislerimizin başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Akgül’den, Şahin’e Ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin’i ziyaret ederek,  Türk Polis Teşkilatı’nın 164. kuruluş yıldönümünü kutladı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki ziyarette, belediye meclis üyeleri de Başkan Akgül’e eşlik etti.

“Polis; Birlik ve Beraberliğimizin Güvencesi”

Başkan Akgül, “Birlik ve beraberliğimizin güvencesi, toplumun huzurunu sağlayan emniyet teşkilatımızın bu en anlamlı gününde burada olmaktan onur duyuyoruz. Zor şartlar altında, ülkemizin dört bir yanında canı pahasına görev yapan, milletimizin övünç kaynağı olan polis teşkilatımızın 164. yılını kutluyor; başarılarının devamını diliyoruz. Görevini yaparken şehit olan polis arkadaşlarımızı da saygı ve sevgiyle anıyoruz” dedi.

“Ülkemizin Güvenliği Her Şeyden Önemli”

Polislik mesleğinin en zor mesleklerden biri olduğunun altını çizen Akgül, “Ülkemizin güvenliği her şeyden önemli. Güvenliği sağlamakta kolluk kuvvetlerimize düşüyor. Vatandaşlarımızın rahatı, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için gece-gündüz demeden görev yapan polis teşkilatımıza, bu vesileyle bir kez daha minnettar olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

“Güvenlik Hizmeti Bir Bütün”

Akgül’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin de polisin başarısının kamu kurum ve kuruluşlarından ve halktan aldığı destekle beraber yükseldiğini belirterek, güvenlik hizmetinin bir bütün olduğuna dikkat çekti. Akgül’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Şahin, yeni görevinde kendisine başarılar diledi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 12:26:32
Güncelleme :11 Nisan 2009 Cumartesi 12:31:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?