18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Akgül'den basına iftar yemeği

BELEDİYE BAŞKANI AKGÜL İFTARINI BASIN MENSUPLARIYLA AÇTI

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

Abidinpaşa'daki Lale Restoran'da verilen iftar yemeğinde Başkan Akgül, ramazanda düzenlenen etkinlikler hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi. On bir ayın sultanını huzur içinde yaşadıklarını söyleyen Akgül, önümüzdeki yıl etkinliklerin daha kapsamlı hale geleceğini belirtti. Akgül, 12 Eylül'de yapılacak referandum ilgili olarak görüşlerini paylaştı. Akgül, "Çıkacak sonucun ülkemiz için çok daha güzel günlere vesile olacağını ümit ediyorum. Anayasa değişikliği halk oylamasının iktidar için bir güven oylaması değildir. Sandıktan çıkacak sonuca herkesin saygı göstermesi gerekiyor" dedi.

Anayasa'da yapılan düzenlemelerin son derece önemli değişiklikler olduğunun altını çizen Akgül, seçim sandıklarından Ankara ortalamasının üzerinde evet oyu çıkacağı görüşünü paylaştı. Akgül, "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Milletin kararı baş tacı edilmelidir" dedi.

Toplantının sonunda belediye projeleri hakkında da bilgiler veren Akgül, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın müjdesini verdiği 300 yataklı devlet hastanesinin 2011 yılı içerisinde temelinin atılmasının planlandığını söyledi. Akgül, önemli yatırımlarla Mamak'ın son dönemde en gözde yerleşim merkezlerinden biri olduğunu belirterek, başarı çıtasının yükseleceğine olan inancını dile getirdi.

İftar yemeğine Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Gökmenoğlu, Başkanvekili Erdal Ak, AK Parti Grup Başkanvekili Davut Erdem, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Bozdağ da katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2010 Salı 16:16:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?