18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

AKP adayına kabine desteği

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mesut Akgül’e, kabine desteği sürüyor.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Mamak’ta bazı seçim bürolarının açılışını yaptı. Çiçek, “Hükümet olarak, belediye başkanlarımız ne söz veriyorsa gerçekleştirmek için, elimizden gelen çabayı ve gayreti göstereceğiz” dedi. Akgül de Mamak’ta 30 Mart’ta hizmet atağı başlatacaklarını vurguladı.

Seçim Bürosu Açıldı

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mesut Akgül ile birlikte Mamak Aşık Veysel ve Abidinpaşa seçim bürolarının açılışını yaptı. Çiçek ve Akgül’e, İlçe Başkanı Ercan Kınacı da eşlik etti. Açılışlara Mamaklılar yoğun ilgi gösterdi. Aşık Veysel Mahallesi’ndeki seçim bürosunun açılışını yaptıktan sonra yürüyerek Abidinpaşa’daki seçim bürosuna geçen Çiçek ve Akgül’e vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Mamak Caddesi’ndeki esnafları tek tek ziyaret eden Çiçek, Akgül ve Kınacı, karanfil dağıttı. Çiçek, Dünya Kadınlar Günü olması nedeniyle, kadınlara da karanfil verdi.

“Hizmet İçin Siyaset Yapıyoruz”

Saime Kadın Amfi Tiyatro’da Mamaklılar’a seslenen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Mamaklılar’a gösterdiği teveccühe şükran borçları olduğunu belirterek, bu teveccühü 29 Mart yerel seçimlerinde hizmet olarak ödemek istediklerini söyledi. Çiçek, “Bizim sloganımız, işimiz hizmet gücümüz millettir. Biz şan şöhret için siyaset yapmıyoruz. İstediğimiz bir tek şey var o da bu milletin yüzünün gülmesi. Devletimiz daha itibarlı daha güçlü olması. Bunun yolu da hizmetten geçiyor. Hizmetin you da Ak Parti’den geçiyor” dedi

“Ne Söz Verilirse, Gerçekleştireceğiz”

Sağ elin nesi var sol elin sesi var atasözünü hatırlatan Bakan Çiçek, “Bir elimiz Büyükşehir, diğer elimiz Mamak. Hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz. Mamak en çok hizmete ihtiyaç duyan ancak hizmetin en zor götürüldüğü yer. Sizlerin desteğiyle, Hükümet olarak, belediye başkanlarımız ne söz veriyorsa gerçekleştirmek için, elimizden gelen çabayı ve gayreti göstereceğiz. Bugüne kadar siyaset adına çok şey söylendi; ancak az iş yapıldı. Şimdi iş zamanı. İş yapacağız aş bulacağız. İş olmadan, aş olmaz. Durmak yok hizmete devam” diye konuştu.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 09:46:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?