18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Başkan Şahin köpek barınağını gezdi

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, Kutludüğün'de yapımı süren modern köpek barınağında incelemelerde bulundu.

Barınağın 500 köpeğe hizmet verecek şekilde planlandığını söyleyen Başkan Şahin, görevlilere 2 ay içinde bitirin talimatı verdi. Mamak Belediyesi'nin Kutludüğün'de yapımına başladığı köpek barınağının inşaatı bütün hızıyla sürüyor. Belediye Başkanı Gazi Şahin, Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte 500 köpek kapasiteli barınaktaki çalışmaları yerinde inceledi.

Yetkililere barınağı 2 ay içinde tamamlamaları için talimat veren Şahin, şu anda köpeklerin tedavi, muayene, kısırlaştırma ve küpe takma işlemlerinin Mamak Geri Kazanımlı Katı Islah Alanı'ndaki barınakta yapıldığını söyledi. Yeni barınağın
açılmasıyla bölgedeki bütün köpeklerin bakım ve tedavi altına alınacağını belirten Şahin, büyük bir hizmeti yerine getirmiş olacaklarını anlattı.

Doğaya müdahale edildiği için ekolojik dengenin bozulduğunu kaydeden Şahin, doğanın hayvanlarla çok daha güzel olduğunu ifade etti. Hayvan sevgisi aşılamak için bölgedeki öğrencileri barınağa getireceklerini belirten Şahin, "Biz hayvanları asla ayırt etmiyoruz. Onlara toplumun bir parçası gözüyle, şefkatle, sevgiyle bakıyoruz. Hayvanlar için idareciler olarak elimizden ne geliyorsa yapmamız gerekir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 13:11:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?