18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Belediye Meclisi son kez toplandı

Mamak Belediye Meclisi, 5. dönem 5. toplantısında son kez bir araya geldi. Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, meclisin son çalışma gününde, meclis üyelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

5 yıldır Mamak'ın refah seviyesini artırmak için büyük bir özveriyle çalışan Belediye Meclisi, dün son toplantısını yaptı. Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin başkanlığındaki meclis üyeleri, Meclis Salonu'nda eksiksiz olarak toplandı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Şahin, 5 yıldır Mamak'ı kentsel açıdan cazibe merkezi yapmak için meclis üyeleriyle beraber uyumlu bir çalışma yürüttüklerini bildirdi. Şahin, Mamak halkının refahı için herhangi bir ayrım yapmadan, yasal çerçeve içerisinde her mahalleye hizmet götürmeye çalıştıklarını söyledi.

Şahin, "Planlama hizmetlerinden eğitim kültüre, şehircilik uygulamalarına
kadar çalışmalarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu meclis 5 yıl kararlılıkla, azimle, şevkle çalışmıştır. Yapılabilecek çalışmaların en iyisini yapma gayreti içerisinde olduk. İç barışı, iş barışı ve halk barışını sağladık. İmara açılmayan mahallemiz neredeyse kalmadı. Köyken mahalle olan yerleşim birimlerimizin imar planlamaları tamamlandı. Devlette devamlılık esastır. Kişiler gider ama bu devlet ilkeleriyle, halkından aldığı güçle ilelebet payidar kalır" diye konuştu.

1999 yılından bu yana 5 senesi meclis üyeliği olmak üzere 15 senedir Mamak'a hizmet ettiğini belirten Başkan Şahin, "Bundan sonraki hayatımda da ülkemin neresinde olursa olsun aynı heyecanla çalışacağım. Bu süre içerisinde bilmeyerek herhangi bir kimseyi kırdıysam helallik istiyorum. Meclis üyesi arkadaşlarıma bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, toplantının sonunda meclis üyelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, 5 yılın anısına plaket verdi. Meclis üyeleri de Başkan Şahin'e Mamak'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket takdim etti. Topluca çekilen hatıra fotoğrafının ardından Başkan Şahin ve meclis üyeleri, Abidinpaşa Lale Restoran'da veda yemeği yedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 11:10:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?