18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Belediye personeline iftar yemeği

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, personeline iftar yemeği verdi.

Mamak Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında personeline iftar yemeği verdi. Mamak'ta geleneksel hale gelen yemekte Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin'in yanı sıra başkan yardımcıları ve müdürler de tam kadro yer aldı.

Mamak Belediye Başkanlığı'ndan düzenlenen yemeğin ardından konuşma yapan Başkan Şahin, "Geçen yıl iftarda önümüzdeki Ramazan'a bir yıl var diyorduk. Bir yıl ne çabuk geçti. Aklımızda sıcak bir şekilde kaldı. Ramazan hepimize barış ve sevginin müjdecisi olsun. Allah bayramı da çoluğumuzla çocuğumuzla kutlamayı nasip etsin. Bundan sonraki günlerimizde de sağlık ve afiyet diliyorum" dedi.

Kurumsal çalışmaları da değerlendiren Başkan Şahin, Toplam Kalite Yönetimi çerçevesinde Müşteri Yönetim Sistemi birimi tarafından yapılan Çalışan Memnuniyeti Anketi'nin, personelin Mamak Belediyesi'nde çalışmaktan memnun olduğunu ortaya koyduğunu söyledi.

Başkan Şahin, "Elbirliğiyle belediye olarak Toplam Kalite Yönetimi çalışmalarına devam ediyoruz. Bu çalışmaların bizlere faydası ne demeyin. Şahıslara faydası olmasa da 20 sene sonra Mamak'a faydası olacak. 2-3 yılın hesabını değil, 50 yılın hesabını yapacağız. Tarih yapılan eserleri planları projeleri yazacak. Ankara'nın planını yapan mimarın hala ismi anılmakta. Sizlerle birlikte yaptığımız çalışmalarda, isimlerimizle anılacaktır "diye konuştu.

Personel gecelerinin de devam edeceğini belirten Başkan Şahin, çalışanların başarılarını ödüllendirmekte eksiklikler olabileceğini ve bunun da en kısa süre içerisinde giderileceği müjdesini verdi

Toplumsal dayanışmanın, birlik ve beraberliğin dolu dolu yaşandığı Ramazan'da birlikte oruç açan personel, tasavvuf müziğinin en güzel eserlerini dinleme imkanı buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 13:24:20
Güncelleme :13 Eylül 2008 Cumartesi 13:26:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?