18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Belediyeden giyim yardımı

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek, belediye tarafından hazırlanan çek ile 20 bin vatandaşa gıda, giyim ve kırtasiye yardımında bulunduklarını söyledi.

Mamak Belediyesi olarak Mamaklıların parasını ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını belirten Şahin, "Bölgemizde bütün okulları boyadık. 11 fen bilim labarotuvarlarını okullara teslim ettik. 7 tane spor salonu 1 ay içinde bitirilecek. 2008-2009 öğretim yılı içinde Mamaklı öğrencilerimize katkıda bulunduk" diye konuştu.

Mamak Belediyesi olarak 5 bin öğrenciye kırtasiye, çanta, 5 bin vatandaşa giyim ve 5 bin kişiye gıda paketleri yardımlarının başladığını kaydeden Şahin, yardımları vatandaşın mağdur olmaması için gece gönderdiklerini belirtti. Ankara'da çek ile yardım dönemini başlattıklarını ifade eden Şahin, "Mamak Belediyesi olarak ihtiyacı olan öğrenciler için yardım çekini okullara veriyoruz. Daha sonra öğrenciler çekler ile belediyemize geliyor, giyim ve kırtasiye malzemelerini alıyor. Yardımları bu yıl daha kapsamlı yapıyoruz. Geçen sene 10 bin kişiye yapılan yardımı 20 bin kişiye çıkardık. 10 yıldan bu yana yardım çalışması yapıyoruz" dedi.

Yardımların siyasi olarak yapıldığı iddialarına ise Şahin, "Özürlüden, engelliden, garip bir vatandaştan ne oy bekliyebilirsiniz. Mamak'ta ihtiyaç sahibi olan yüzde yüz vatandaşa yardım yapabilmek için çalışıyoruz. Yardımlarımızı yılın 365 günü yapıyoruz. İhtiyaç sadece bir ay içinde karşılanmıyor" dedi. Başkan Şahin, Ramazan içinde 10 bin vatandaşla birebir görüştüklerini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 12:07:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?