18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Belediyeden İngilizce öğrenme fırsatı

Mamak Belediyesi web sayfası üzerinden eğlenceli bir şekilde İngilizce öğrenme fırsatı sunuyor. Sitenin (www.mamak.bel.tr) ana sayfasındaki New English Discoveries Online programına tıklayan ziyaretçiler, sisteme üye olarak İngilizce eğitimlerine başlayabiliyor.

Bilişim alanında örnek uygulamalarıyla dikkat çeken Mamak Belediyesi, İngilizce öğrenmeyi kolaylaştırıyor. Mamak Belediyesi'nin internet sitesinin (www.mamak.bel.tr) ana sayfasındaki New English Discoveries Online programına tıklayan ziyaretçiler sisteme üye olarak, İngilizce eğitimlerine başlayabiliyor. Üyelere önce e-mail yoluyla kullanma talimatı, site adresi, kullanıcı adı ve şifre gönderiliyor.

Yapılan seviye tespit sınavı ile üyenin hangi kur olduğu belirlenerek eğitime başlanıyor. 10 kura bölünmüş 4 seviyeden oluşan programda başlangıç seviyesi bir kur, diğer seviyelerin içinde temel, orta ve ileri olmak üzere üç kur bulunuyor. Her kur konuya dayalı genel bilgiler içeren 8 üniteden bir araya geliyor.

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, dil öğrenmenin artık daha kolay hale geldiğini belirterek, "Yabancı dil öğrenmek isteyenlere yönelik böyle bir çalışma başlattık. Programa, ilköğretim 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri, lise ve üniversite öğrencileriyle İngilizce öğrenmek isteyen herkes kayıt olabilir. Programla, İngilizce bilgi düzeyi ne olursa olsun bulunduğu seviyeden daha ileri seviyelere ulaşmak, özellikle konuşma ve anlama becerisini mükemmel hale getirmek mümkün. Dil programımız özellikle ileri seviyeleri TOEFL, KPDS ve YDS'ye hazırlananlar için büyük avantajlar sağlıyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 14:27:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kaan taş IP: 85.105.61.xxx Tarih : 13.10.2008 17:13:32

keske burda da benım gıbılerı alsalar ingilizce(YD) ogretseler (HAKKARI/CUKURCA) ben 14 yasındayım