18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Berberler Odası Akgül’ü tebrik etti

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Berberler Odası Başkanı Bayram Karakaş ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Akgül, esnafla işbirliği ve dayanışma içerisinde bütün sorunları çözeceklerini belirtti.

Berberler Odası Akgül’ü Tebrik Etti

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Berberler Odası Başkanı Bayram Karakaş ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ankara Berberler Odası Başkanı Bayram Karakaş, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü yeni görevinden dolayı kutlayarak, oda olarak tebriklerini iletti. Karakaş, Başkan Akgül’ün Mamak’ın vizyonunu değiştireceğine inandıklarını vurguladı.

Sıkıntılar Dile Getirildi

Ziyarette berber esnafının yaşadığı sıkıntılar da masaya yatırıldı. Karakaş, Akgül’den hafta tatili ruhsatı verilmemesini isteyerek, “Ben ve arkadaşlarım haftada bir gün izin yapmak istiyoruz. Bunun için yapılacak tüm çalışmaları destekleyeceğiz” dedi. Camlarına yazı asıp, tarifenin çok altında fiyatlarla çalışan “berberleri” de Başkan Akgül’e şikayet eden Karakaş, bunlarla ilgili gerekli önlemlerin alınmasını talep etti.

Akgül’den Destek Sözü

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, esnafla işbirliği ve dayanışma içerisinde bütün sorunları çözeceklerini belirterek, berber esnafının gerekli konsensüsü sağlaması durumunda her türlü çalışmayı yapmaya hazır olduklarını söyledi. Esnafın bir araya gelip, tavrını net biçimde ortaya koymasının önemine vurgu yapan Akgül, “Ben de esnaflıktan geldim. Yaşadığınız sorunları çok iyi biliyorum. Esnaf birlikte hareket ederse, biz de her türlü kolaylığı gösteririz” dedi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 10:51:25
Güncelleme :15 Nisan 2009 Çarşamba 10:55:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?