18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Bilgi Evleri'nde yıl sonu şenliği

Eğitim-öğretim yılını başarılı bir şekilde tamamlayan Mamak Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri tarafından yıl sonu şenliği düzenlendi.

Mamak Belediyesi tarafından hizmetine sunulan Bilgi Evleri başarılı bir yılı geride bıraktı. Akdere Ahmet Yesevi Bilgi Evinde öğrenciler tarafından düzenlenen şenliğe Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin de katıldı. Şenlikte, Bilgi Evleri'nde yabancı dilden bilgisayara kadar birçok alanda eğitim alarak başarılı olan öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Eğitimin öğrenci, aile, okul üçgeninde bir bütün olduğunu belirten Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, "Öğrencilerimizin eğitimine yardımcı olmak bizi mutlu ediyor. Onların ilgisi ve siz velilerin desteğiyle başarılı bir dönemi geride bıraktık. Önümüzdeki dönemde de desteğimiz sürecek. Umuyorum ki gelecek yılda aynı başarıyla yollarına devam edecekler" dedi.

Başkan Şahin, Ahmet Yesevi Bilgi Evi'ni 2008-2009 eğitim öğretim döneminde Akdere'de bulunan Yaşlı Dayanışma ve Toplum Merkezi'ne taşıyacağının müjdesini verirken, veliler de Başkan Şahin'e vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 14:26:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?