18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Büyük final çarşamba günü

 

Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen ve heyecanla beklenen Mamak ilçesini 2 öğrencinin temsil edeceği “İstiklal Marşı’nı En Güzel Okuma Yarışması” Ankara Finali 21 0cak Çarşamba günü yapılacak.

Yenimahalle Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilmeye başlanan geleneksel “İstiklal Marşı’nı En Güzel Okuma Yarışması”nın Ankara Finali 21 Ocak Çarşamba günü yapılacak. Büyük final öncesi tüm hazırlıkların yapıldığı yarışma 21 ocak Çarşamba günü saat 13.30’da, Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Yenimahalle, Gölbaşı, Çankaya, Keçiören, Sincan, Etimesgut, Mamak ve Altındağ İlçelerini temsil edecek minik finalistler, uzun süren provalarını tamamlayarak yarışmaya hazır olduklarını ifade ettiler. Anasınıfı, ilköğretim 1. ve 2. kademede yarışacak olan 24 finalist, yarışmada birincilik için ter dökecek. Önceki yıllarda olduğu gibi önemli isimlerin jüride yer alacağı büyük final renkli görüntülere sahne olması bekleniyor.

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, “Böylesine coşkulu, duygulu bir milli marşı ülkemize kazandıran değerli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz yarışmamızda başarılı olmak için kıyasıya yarışan miniklerin heyecanını paylaşıyorum. Şimdiden tüm yarışmacı öğrencilerimize başarılar diliyorum. Tüm halkımızı Ankara Finaline bekliyorum” diyen Duyar ‘’miniklerin
Heyecanından etkilenmemek mümkün değil, Ankaralıların da miniklerin bu heyecanına ortak olmalarını bekliyorum’’dedi

Abdullah Ortaç Mamak KENTHABER
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 08:23:11
Güncelleme :20 Ocak 2009 Salı 08:42:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?