18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Çankırılılar Mamak’ta Buluştu

Ankara’da yaşayan Çankırılılar, Saimekadın 75. Yıl Amfi Tiyatro’da buluştu.

Mamak Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen, kültürel ve yöresel etkinliklerle dolu hemşehri gecesinde yarenler, gönüllerince eğlendi. Yarenler, kendilerine bu imkanı sunan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e, teşekkür plaketi takdim etti.

Çankırılılar Mamak’ta Buluştu

Çankırılılar, kültürel ve yöresel etkinliklerin dolu dolu yaşandığı hemşehri gecesinde, Mamak’ta buluştu. Mamak Belediyesi ev sahipliğinde, Çankırı Kurşunlu Dağören Köyü Derneği’nin düzenlediği gece, Saimekadın 75. yıl Amfi Tiyatro’da yapıldı. Gecede Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de yarenleri yalnız bırakmadı.

Memleket Hasreti

Gecede mahalli sanatçılar türkülerini, Amfi Tiyatro’yu dolduran yarenler için söyledi. Yöresel oyunların sergilendiği etkinlikte Ankara’da yaşayan yarenle bir nebze de olsa memleket hasretini dindirme imkanı buldu.

Akgül’e Plaket

Dernek Başkanı Saadettin Gölcük, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti. Gölcük, Başkan Akgül’e hizmetlerinin ve başarılarının devamını diledi.

Birlik Beraberlik

Gölcük’e teşekkür eden Başkan Akgül, “Hemşehri geceleri ilçeye ayrı bir güzellik katıyor. Bu etkinliği gerçekleştirmek, birlik ve beraberliği ortaya koymak büyük başarı. Ülkemizin en çok buna ihtiyacı var. Allah, birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Herkesi yürekten kutluyorum. Yerel yönetimler olarak imkanlarımız dahilinde bu tür organizasyonlara desteğimiz sürecek” dedi.

Abdullah Ortaç/Mamak/Kenthaber
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 16:12:10
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 16:17:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?