18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Emniyet teşkilatı MKM'de

Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu Çiçekler Solmasın adlı oyunun galası Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü mensuplarının katılımıyla yapıldı. Galaya aileleriyle birlikte katılan emniyet mensupları, sosyal içerikli oyunu beğeniyle izledi.

Gala Günü

Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu’nun hazırladığı Çiçekler Solmasın adlı oyun bu yıl ilk kez seyirciyle buluştu. Çiçekler Solmasın’ın galası Mamak Kültür Merkezi, Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde yapıldı.

Polisler Konuk Oldu

Galanın konukları Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü mensupları oldu. Oyunu aileleriyle birlikte izleyen polisler, yoğun ve stresli çalışma şartlarından bir nebze olsun kurtulma imkanı buldu. Kenan Olpak yönetimindeki Kent Tiyatrosu’nun birbirinden yetenekli oyuncularının performansı, büyük bir beğeniyle izledi.

Gençlere Mesaj

Kenan Olpak yönetimindeki Kent Tiyatrosu’nun sahnelediği oyun gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için hazırlandı. Kötü alışkanlıkların insan verdiği zararların aktarıldığı oyunda, madde bağımlılığı nedeniyle toplumdan uzaklaşan Mustafa’nın ibret dolu yaşam mücadelesi anlatılıyor.

Çocuk Gelişimine Yararlı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, sosyal içerikli bu tür oyunların çocukların sosyal gelişimine de faydalı olacağını dile getirdi. Oyunun her pazar saat 15.00’da ücretsiz olarak izlenebileceğini kaydeden Akgül, “Kapımız herkese açık. Özellikle aileleri oyunu izlemeye davet ediyorum” dedi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2010 Çarşamba 13:09:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?