18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Engellilerin akülü araç sevinci!

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, Kurban Bayramı öncesi engelli vatandaşlara çifte bayram yaşattı.

Başkan Şahin, 5 engelli vatandaşa akülü araç hediye etti. Engelli vatandaşlar yıllardır kurdukları hayallerinin gerçek olduğunu belirterek, Başkan Şahin’e teşekkür etti.

5 Akülü Araç Hediye Etti

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, belediye binasında 5 engelli vatandaşa akülü araç hediye etti. Özürlüler Haftası münasebetiyle engellilere çifte bayram yaşatmak istediklerini belirten Başkan Şahin, “Bize yapılan müracaatları değerlendirdik. Belediye meclisinin kararıyla 5 vatandaşımıza daha akülü araç hediye ettik. Engellilerin sosyal hayata aktif bir şekilde katılabilmeleri için Mamak Belediyesi olarak her zaman yanlarındayız” dedi.

Rampalara Dikkat

Başkan Şahin, engellilerin hayatını kolaylaştırmak için belediye olarak bir takım çalışmalar yaptıklarını da kaydetti. Engellilerle ilgili çalışmalar kapsamında kaldırımların düzenlenerek, rampalar koyulduğunu anlatan Şahin, engellilerin zorluk yaşamaması için vatandaşlardan otomobillerini bu rampaların önüne bırakmamalarını istedi.

Engelli Vatandaşlarımıza Destek Olmalıyız

Başkan Şahin, akülü araç hediye edilen 2 kişinin ilköğretim öğrencisi olduğunu belirterek, “Onlara devlet olarak, toplum olarak şefkat elimizi uzatıyoruz. Gelecekleri için onlara destek olmalıyız. Toplumumuzun ayrılmaz bir parçası olarak gördüğümüz engelli vatandaşlarımızın yaşadığı zorlukları biliyoruz. Zor hayatlarını kolaylaştırmalıyız” diye konuştu.

Hayalleri Gerçek Oldu

Başkan Şahin, engelli vatandaşlara akülü aracı nasıl kullanacaklarını da gösterdi. Engelli vatandaşlar da uzun yıllardır kurdukları hayallerinin gerçek olduğunu belirterek, Şahin’e teşekkür etti.

Abdullah Ortaç Mamak KENTHABER
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2008 Cumartesi 09:33:29
Güncelleme :6 Aralık 2008 Cumartesi 09:50:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?