18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Gümülcineli öğrenciler Mamak'ta

Mamak Belediyesi, Türk nüfusun en yoğun olduğu Batı Trakya’nın Gümülcine şehrinden gelen misafirleri ağırladı. Mamak Kültür Merkezi’nde Kent Tiyatrosu’nun sahnelediği Geçmiş Zaman Olur ki adlı oyunu izleyen öğrenciler, keyifli saatler geçirdi.

Gümülcineli Öğrenciler MKM’ye Konuk Oldu

Ankara Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün davetlisi olarak ülkemize gelen Gümülcineli öğrenci grubu Mamak Kültür Merkezi’ne konuk oldu. Yaklaşık 60 öğrenci, Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu’nun sahnelediği Geçmiş Zaman Olur ki adlı oyunu izledi.

MKM’de Kahkaha Tufanı

Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde genç tiyatrocular davetlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Genç oyuncuların başarılı performansıyla göz doldurduğu 2 perdelik kahkaha dolu oyunu izleme imkanı bulan öğrenciler, keyifli saatler geçirdi.

“Çok Mutluyuz”

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Gümülcineli öğrencileri ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Başkent Ankara’nın tarihi ve kültürel güzelliklerini görmek için burada olan öğrencileri misafir ettiğimiz ve onlara güzel bir akşam yaşattığımız için çok mutluyuz. Onlara kapımız daima açık” dedi.

“Kapımız Herkese Açık”

Mamak’ta kültür ve sanatın daha iyi noktalara gelmesi için çalıştıklarını ifade eden Akgül, “Kent Tiyatrosu birbirinden güzel oyunlar sahneye koyuyor. Bu oyunları mümkün olduğu kadar çok seyirciyle buluşturmak istiyoruz. Kapımız herkese açık” diye konuştu.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 15:30:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?