18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Kurtarma rezaleti ölüme neden oldu

Ankara Mamak'ta dün öğlen saatlerinde Plevne caddesinde kaza yapan otomobilin içinde sıkışan sürücü, çevreden yetişen vatandaşlar tarafından bilinçsiz bir şekilde kurtarılmaya çalışılmasının bedelini hayatıyla ödedi.

Ankara Mamak Plevne Caddesi Gültepe Caddesi Kavşağı'nda öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan sürücü Ali Haydar Savaş, kaldırıldığı Ankara Hastanesi Acil servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Ankara Mamak ilçesi Plevne Caddesi'nden Ulus istikametine seyir halinde iken Ali Haydar Savaş'ın kullandığı 06 GJ 405 plakalı otomobil, Sadık Buğu yönetimindeki 06 EE 521 plakalı minivan tipi araçla çarpıştıktan sonra, araç sürücüsünün bulunduğu yandan orta refüjdeki aydınlatma direğine çarparak durabilmişti.

Yardıma koşan vatandaşların bilinçsiz bir vatandaşın aracın üzerine çıkması ve zıplayarak araçtan sürücüyü çıkarmaya çalışması tepkilere neden olmuş sürücü Ali Haydar Savaş, sıkıştığı yerden karga tulumba çıkarılarak, ağır yaralı olarak konulduğu ambulansta bir süre bekletildikten ve diğer yaralılara müdahale edildikten sonra olay yerine en yakın sağlık kuruluşu olan Ankara Hastenesine Kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Abdullah ORTAÇ KENTHABER MAMAK
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 10:08:43
Güncelleme :2 Şubat 2009 Pazartesi 11:15:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?