18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Mamak, 24 saat izleniyor!

Mamak Belediyesi tarafından yerleştirilen kamera sistemiyle, internet sitesi üzerinden ilçe canlı olarak izlenebiliyor.

Pilot bölge olarak belirlenen Mamak Caddesi’nden yayın yapan kamera sisteminin ilerleyen zamanlarda değişik noktalara yerleştirilmesi planlanıyor.

www.mamak.bel.tr

Mamak, www.mamak.bel.tr resmi internet sitesinden, 24 saat canlı olarak izlenebiliyor. 360 derece dönebilen kameralarla vatandaşlar internet bulunan her yerden ilçeyi izleyebiliyor. Kamera sistemi ilk olarak, pilot bölge olarak belirlenen Mamak Caddesi’ne yerleştirildi. Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen uygulamanın, ilerleyen zamanlarda vatandaşların ilgisine paralel olarak, ilçenin çeşitli yerlerinde hayata geçirilmesi planlanıyor.

24 Saat Canlı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, belediye olarak teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve bunları resmi internet sitelerinde uyguladıklarını kaydetti.

Pilot Bölge Mamak Caddesi

Akgül, “Şimdilik pilot bölge olarak belirlediğimiz Mamak Caddesi üzerinden bu uygulamanın startını verdik. İlçemizi internet üzerinden canlı izlemek için web sayfımızdaki “Mamak Canlı” linkine tıklamak yeterli. Bu uygulamayla ilçe dışında yaşayan Mamaklılar bir nebze de olsa hasret giderme imkanı bulacak.İlçemizi merak eden vatandaşlar da sanal bir gezi yapabilecek” dedi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 11:36:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?