18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Mamak Spor Okuluna Kavuşuyor

Mamak’taki okullarda görev yapan öğretmenler Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin’e eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Mamak’ta son 10 yılda eğitim camiasının sorunlarının büyük ölçüde çözüldüğünü belirten Başkan Şahin, öğretmenlere bir de müjde verdi. Başkan Şahin, Mamak’a spor okulu ve engelliler okulu yapılacağını söyledi.

11 Okul Daha Yapılacak

Mamak’ta öğretmenlerden oluşan eğitimci kadrosu, Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin’i ziyaret etti. Mamak Belediye Başkanlığı’nda gerçekleştirilen görüşmede öğretmenler, okullara yaptığı destekten dolayı Başkan Şahin’e teşekkür etti. Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, Mamak’ta son 10 yılda eğitim camiasının sorunlarının büyük ölçüde çözüldüğünü belirterek, Mamak’a 23 tane okul kazandırdıklarını ve şu anda da 11 tane okul yapma planları olduklarını kaydetti.

Mamak Spor Okuluna Kavuşuyor

Öğretmenlere Mamak’a spor okulu ve engelliler okulu yapılacağının müjdesi veren Başkan Şahin, “ Yarı olimpik yüzme havuzuna sahip olacak spor okulumuz, 2 bin 300 metrekare alan üzerine kurulacak. Spor okulumuzda halter çalışma alanı, fitnes ve aerobik salonu, lokal ve vücut geliştirme salonları bulanacak” diye konuştu.

“Size Minnettarız”

Bölgedeki liseler arasında ödüllü tiyatro yarışması düzenleyeceklerini bildiren Başkan Şahin, “Türkiye’nin geleceğine yön veren Milli Eğitim camiasının da her zaman yanındayız. Eğitim liderliği yapan siz öğretmenlerimize minnettarız. Çocuklarımız siz emanet. Bu eğitim yılının daha verimli geçmesi için belediye olarak imkanlarımız dahilinde elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz. Bölgedeki okullarımıza ve öğrencilerimize desteklerimiz sürecek” dedi.

Nasıl Hizmet Edebilirimin Hesabını Yapıyoruz

15 senedir siyasetin içinde bulunduğunu belirten Başkan Şahin, bu geçen yıllar içinde 15 kere siyaset yapmadığını söyledi. Sadece bu ülkeye nasıl hizmet edebilirimizin hesabını yaptıklarını kaydeden Başkan Şahin, “Hizmetler ve güzellikler yapılmalı ve kalmalı” dedi. 

Abdullah Ortaç Mamak KENTHABER
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 13:10:58
Güncelleme :4 Aralık 2008 Perşembe 13:31:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?