18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Mamaklıların sinema keyfi

MAMAKLILAR SİNEMADA BULUŞUYOR

Mamak'ta, ay ışığında sinema keyfi sürüyor. Mamak Belediyesi'nin organizasyonlarıyla yaz akşamları, patlamış mısır ve limonata eşliğinde film izlemek Mamaklılar için eğlenceli bir hale dönüşüyor.

Mamak Belediyesi'nin 6 Temmuz'da Babam ve Oğlum filmiyle başlayan Sinema Günleri etkinliği sürüyor. Etkinlik kapsamında ilçe sakinlerinin adresi her akşam saat 21:00'de sinema gösteriminin yapıldığı alanlar oluyor. Mamak'ın çeşitli yerlerinde gösterilen Türk sineması ve dünya sinemasının büyük ses getiren ödüllü filmlerine, genç yaşlı her yaş grubundan vatandaşlar ilgi gösteriyor. Filmleri, tüm vatandaşlar ücretsiz takip edebiliyor. Çok daha fazla kişinin izleyebilmesi için ilçenin değişik mahallelerinde

gerçekleştirilen organizasyon, Mamaklılar'a nostalji yaşatıyor. Aileler, çocuklarıyla beraber geçmişte olduğu gibi yazlık sinemalarda ay ışığında film izliyor. Ücretsiz dağıtılan patlamış mısır ve limonata eşliğinde film seyretme imkanı bulan Mamaklılar için sıcak yaz akşamları eğlenceli bir hale geliyor. Organizasyona verdikleri destekten dolayı ilçe sakinlerine teşekkür eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Her yaz olduğu gibi bu yaz da Mamaklıları kültür ve sanatın güzellikleriyle buluşturmaya devam

ediyoruz. Vatandaşlarımızın desteğiyle çok daha güzel etkinliklere imza atacağız" dedi.

16 Temmuz saat 21:00'de, Saimekadın Amfitiyatro'da 120, 20 Temmuz saat 21:00'de Türközü Pazaryeri'nde Avatar, 22 Temmuz saat 21:00'de Kayaş Pazaryeri'nde Beyaz Melek izlenecek.

23 Temmuz'da saat 21:00'de Saimekadın Amfitiyatro'da Buz Devri 3, 27 Temmuz saat 21:00'de Kutludüğün Pazaryeri'nde 'Nefes', 29 Temmuz saat 21:00'de Kıbrıs Pazaryeri'nde Avatar, 30 Temmuz saat 21:00'de Saimekadın Amfitiyatro'da 'Nefes' adlı filmler izlenebilecek.

MAMAKLILAR SİNEMADA BULUŞUYOR
MAMAKLILAR SİNEMADA BULUŞUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 12:41:59
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 12:43:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?