18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Mamak'tan Burdur'a gönül köprüsü

Mamak Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı'nca yürütülen "Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında Burdurlu öğrencileri ağırladı.

Mamak Belediyesi, "Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında Burdurlu öğrencileri misafir etti. Aralarında Mamaklı öğrenci ve velilerin de bulunduğu yaklaşık 400 kişilik kafile, öğle yemeğini Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin ile birlikte yedi. Mamak Belediyesi Hizmet Binası'ndaki yemeğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç da katıldı.

Başkan Şahin, "Bayrağımızın şan ve şerefle dalgalandığı 81 vilayetimiz, gerektiğinde canımızı vereceğimiz, diğer sorumluluklarımızı her köşesinde yerine getireceğimiz
güzelliktedir. Bu milli varlığımızın gereğidir. Sizler geleceğin hakimi, belediye başkanı, öğretmenisiniz. Bugünün yarını olan sizler, hepimizin geleceğisiniz. Kıbrıs, Kosova, Azerbaycan ve çok sayıda ilimizden çok değerli öğretmen ve öğrencilerimizi ağırladık. Bölgemizden de çeşitli illere öğrenci gönderdik. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bu kapsamda çalışmalarını izliyor, destek vermekten gurur duyuyoruz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kılıç ise, "Tatil dönüşü 'Ne yaptınız?' diye öğretmenlerimiz bize sorardı. Anlatacak bir şey bulamazdık. Köye giden arkadaşlarımıza özenirdik. Çünkü o zamanlar imkanlarımız yoktu. Şimdi ise her bir ilden gelen öğrencilerimizi ağırlıyoruz. Burada tatilinizi geçirirken dönüşte anlatacağınız anılarınız olacak. Her biriniz kol kola kardeş kardeşe köprü oluşturduk. Kardeş okul projemiz kapsamında geçen hafta Kıbrıslı öğrencilerimizi ağırladık. Aynı dili, aynı gelenek ve görenekleri
paylaşan insanlarımız birbirini tanıma imkanı buldu. Proje kapsamında bir eğitim gönüllüsü olan Mamak Belediye Başkanımız Gazi Şahin'e desteklerinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2008 Cumartesi 13:53:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?